Ambassadeursnetwerk

Vrijwilligers gezocht

Op 11 April j.l. hebben wij met het campagneteam van de Autisme Ten Top Beeldvormingscampagne de bijeenkomst van Eindhoven geëvalueerd. Eén van de dingen die wij hebben besloten is om met ambassadeurs te gaan werken, een groep mensen, uit het bedrijfsleven maar ook uit de overheid en de non-profit sector.

Zij zetten zich een bepaalde tijd in om de beeldvorming van mensen met autisme naar werk een extra impuls te geven. Zij doen dat door hun sociale netwerk te gebruiken om aandacht te vragen voor het werk en de doelen van Autisme Ten Top. Hiermee willen wij ook de werkgevers meer “vanuit het netwerk” gaan benaderen en werven voor onze bijeenkomsten. Doordat deze ambassadeurs deel uitmaken van lokale netwerken (zoals business netwerken, maar ook bijvoorbeeld rotaryclubs) kunnen ze wellicht aandacht vragen voor Autisme ten Top.

Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers die als ambassadeur willen gaan optreden voor onze volgende bijeenkomst in Utrecht die wij gaan organiseren. Dus bent u iemand die goed in het netwerk zit, beschikt u over interessante contacten met bedrijven en wilt u zich inzetten om meer aandacht te geven aan mensen met een vorm van autisme als potentiële werknemers, dan past u goed in ons profiel. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen met mij (Jaap Brand) contact opnemen via: jaap@autismetentop.nl.

Woensdag 18 April 2012 | | Nieuws
Jaap

Beste Rene en Peter,

Bedankt voor jullie belangstelling.
Op dit moment is er vanuit de werkgroep 'vanuit autisme bekeken' een initiatief gestart 'De Ambassade' van waaruit ambassadeurs worden geworven en opgeleid die presentaties gaan geven over autisme binnen het bedrijfsleven. Wanneer wij ambassadeurs gaan werven dan laten wij het weten.

groetjes,

Jaap

Jaap (URL) op 02 Mei 2013.
Renee Koelen

Geachte lezer,
Binnen mijn organisatie werken wij aan het opzetten van een lotgenotengroep en ik sluit me graag aan als ambassadeur
`hartelijke groet,
Renee

Renee Koelen op 18 April 2013.
Peter Kraan

ik ben geinteresseerd.

Groeten van Peter

Peter Kraan op 17 Juni 2012.

Laat ook je reactie achter!


-->